LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Brandwerend

Brandwerende producten van Den Braven en Combifit

U vindt diverse brandwerende producten in ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende situaties. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kitten voor het veilig afdichten van kieren en naden, maar ook voor andere toepassingen. Ook bieden we coating voor het afdichten van sparingen rondom kabels, kabelgoten en leidingen. We kunnen de brandveiligheid van de ruimte of het gebouw garanderen doordat de werking van deze producten in certificaten is vastgelegd.

Brandwerende afwerking

Naast coatings en kitten, vindt u bij ons ook andere producten voor een mooie afwerking, zoals de Combifit Keraseal Beglazingsband. Deze band is bestand tegen hoge temperaturen en geschikt voor beglazingen die aan brandklassen G, F en T moeten voldoen. Met de Zwaluw FireProtect FP Wall Outlet kunt u openingen als een wandcontactdoos afdichten tegen rook en vuur. Hierdoor blijft de brandwerende eigenschap van de wand intact.

Beschermen tegen rook en vuur

Ook voor andere producten voor het brandwerend maken van openingen kan Combifit u van dienst zijn. Zo kunt u de Zwaluw FireProtect FP Pipe Collars rondom kunststof buizen monteren. In het geval van brand zal de manchet uitzetten zodat de doorvoering wordt afgesloten voor vuur en rook. Deze manchetten kunt u monteren met behulp van Zwaluw Pipe Collar Brackets. Voor kunststof leidingen kunt u de Zwaluw FireProtect FP Pipe Wrap gebruiken. Deze brandhulzen zullen bij brand opschuimen en zo voorkomen dat vuur, rook en hitte zich verder verspreiden. Daarnaast is de Zwaluw Fire Board natuurlijk geschikt voor het voorkomen van hitte, rook en vuur. Deze steenwolplaat kunt u, wanneer deze op maat is gemaakt, in de sparing plaatsen. De zijkanten kunt u behandelen met de FP Intumescent Coating van Zwaluw voor de optimale brandveilige afwerking.

Brandwerende producten van Zwaluw / Den Braven

De producten van Den Braven, ofwel Zwaluw die speciaal zijn gemaakt voor het beschermen tegen brand, zijn voorzien van het FireProtect ® label. Dat betekent dat al deze producten volledig getest en gecertificeerd zijn volgens de laatste Europese Normen (NEN EN 1366-6 en NEN EN 1366-3). Daarmee wordt met deze producten gegarandeerd dat ze hun werk doen in het geval van brand. De brandwerende producten van Den Braven in ons assortiment herkent u aan de naam Zwaluw FireProtect ®.

Vragen aan Combifit?

Heeft u vragen over onze brandwerende producten of over de montage ervan? Onze specialisten staan voor u klaar bij vragen. U kunt uw vraag stellen via info@combifit.nl of bel ons via 0418-638980.