LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Ardaflex Marmor 25 kg

Ardaflex Marmor is na toevoeging van water een gebruiksklare, hydraulisch uithardende flexibele dunbedmortel met zeer goede verwerkingseigenschappen en hoge aanvangshechting.

€ 31,50
Incl. BTW: € 38,12
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Watervast en vorstbestendig
  • Hoge standvastheid
  • Voor vloerverwarming

Toepassing

Ardaflex Marmor is geschikt voor het lijmen van keramische wand- en vloertegels, porcellanato grès, glas- en porseleinmozaïek, niet verkleuringsgevoelig natuursteen (binnen, buiten en onder water), zwembaden. Het toepassen van Ardaflex Marmor is vooral te adviseren:

  • Bij het lijmen op moeilijke ondergronden t.o.v. de hechting, b.v. zichtbeton, calciumsulfaatgebonden vloeren, oude tegelbekledingen, gipspleisterwerk en gipsbouwplaten.
  • Op ondergronden, waar door temperatuursverschillen aanzienlijke lengteveranderingen te verwachten zijn, b.v. bij dekvloeren met vloerverwarming of op balkons, terrassen en gevels.

Verwerking

Ondergrond: De ondergrond moet vast, droog en vrij van verontreinigingen of scheidingslagen zijn
Voorstrijken: Ardagrip Classic voor zuigende en gipsgebonden ondergronden. Ardagrip Xpress voor nietzuigende ondergronden binnen.
Verwerking: Ardaflex Marmor niet bij temperaturen onder +5°C verwerken. Dilatatievoegen in keramische bekledingen volgens voorschrift aanbrengen. Raadpleeg voor gebruik altijd eerst het Veiligheidsinformatieblad (VIB).
Mengen: Ardaflex Marmor wordt met leidingwater in een schone kuip klontvrij gemengd. Voor 25 kg mortelpoeder wordt ca. 7,5 l water in het kuip gegoten. Voor het mengen wordt een mengmachine geadviseerd. Na een rijptijd van ca. 3 minuten wordt de mortel nogmaals kort doorgeroerd en is daarna direct verwerkbaar. Het aangemengde materiaal kan ca. 4 uur worden verwerkt

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230000000112
Merk Caterpillar

Informatie

Details

Ardaflex Marmor

Ardaflex Marmor is na toevoeging van water een gebruiksklare, hydraulisch uithardende flexibele dunbedmortel met zeer goede verwerkingseigenschappen en hoge aanvangshechting. De afgebonden lijmmortel is duurzaam bestand tegen vocht, vorstbestendig en hoog vervormbaar. Ardaflex Marmor voldoet aan de eisen C2 TE - S1 volgens EN 12004 / 12002 en aan de richtlijnen flexmortels.

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog. Minimaal 12 maanden houdbaar

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Techincal Data Sheet (687.77 KB)