LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik B 535 Dach Dicht Bitumen - Zwart - 300 ml

B535 DACH DICHT BITUMEN is een dakafdichtingskit met elastoplastische eigenschappen voor het afdichten van aluminium klem- en dakstrips, alsmede het verlijmen en afdichten van bitumineuze dakfolies, het afdichten van dakopeningen, het bevestigen van bitumineuze shingles en het verlijmen van isolatiematerialen.
€ 3,80
Incl. BTW: € 4,60
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Sterke en elastische afdichtingsmassa voor probleemgebieden zoals hoeken, buisopeningen enz. in combinatie met SK 3000 S afdichtingsmembraan. Ook voor het afdichten van aluminium aansluitstrips en dakstrips, evenals het verlijmen en afdichten van bitumineuze dakfolies, het bevestigen van loodstrips, het afdichten van dakopeningen, het bevestigen van bitumineuze shingles en het verlijmen van isolatiematerialen (o.a. polystyreen).

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300001023
Merk Bostik

Informatie

Details

Dispersiegemodificeerde, bitumineuze en oplosmiddelvrije universele afdichtingskit met elastoplastische eigenschappen. Voor buiten. Sterke en elastische afdichtingsmassa voor probleemgebieden zoals hoeken, buisopeningen enz. in combinatie met SK 3000 S afdichtingsmembraan. Ook voor het afdichten van aluminium aansluitstrips en dakstrips, evenals het verlijmen en afdichten van bitumineuze dakfolies, het bevestigen van loodstrips, het afdichten van dakopeningen, het bevestigen van bitumineuze shingles en het verlijmen van isolatiematerialen (o.a. polystyreen). Eigenschappen: - voor gebruik buiten - elastoplastische eigenschappen - geschikt voor probleemgebieden als hoeken, buisopeningen etc in combinatie met SK 3000 afdichtingsmembraan

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen