LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik SL C710 Best

Bostik SL C710 Best is een hoogwaardig cementaire egaliseermiddel met een glad en hard oppervlak.

€ 32,25
Incl. BTW: € 39,02
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Kerneigenschappen:

  • Glad en hard oppervlak
  • Zeer lange open tijd (40 minuten)
  • Perfect zelfvloeiend, ook in dunne lagen: minder schuren
  • Geschikt op vloerverwarming (Bostik raadplegen)
  • Zeer hoge drukweerstand
  • Spanningsarm
  • Verpompbaar

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300000045
Merk Caterpillar

Informatie

Details

Bostik SL C710 Best

Bostik SL C710 Best is een hoogwaardig universeel egaliseermiddel, in het bijzonder aanbevolen voor lokalen met intens verkeer zoals industriële keukens, luchthavengebouw, gangen in ziekenhuizen, commerciële ruimtes, distributieruimtes, grootwarenhuizen, etc. Mogelijke vloerbedekkingen: pvc, vasttapijt, linoleum, rubber, parket (laagdikte ≥ 3 mm) en tegels. Geschikt voor binnen gebruik.

Toepassing

Bostik SL C710 Best is geschikt voor het egaliseren en nivelleren van cementdekvloeren, sneldrogende dekvloeren, tegelvloeren en beton. Toepasbaar van 1-15 mm in één laagdikte. Zeer spanningsarm en dus geschikt voor alle renovaties. Niboplan Best kan bedekt worden met de volgende vloerbekledingen: pvc, tapijt, linoleum, parket (laagdikte > 3 mm), rubber en tegelvloer.

Verwerking

Met een trage elektrische mixer (max. 500 tpm), 1 zak Niboplan Best met schoon koud water tot een homogeen mengsel verwerken. Ca. 6,75 liter schoon water 1 zak Niboplan Best. Het mengsel 1 minuut laten rusten en opnieuw mengen. Verwerkingstijd van het mengsel: ± 40 minuten in functie van de temperatuur. Geen water toevoegen na aanmaak van het mengsel. Niboplan Best in gebruikelijke hoeveelheden op de vloer gieten en met een gladde spaan of een rakel verdelen en gladstrijken met een vlakspaan. Met een ontluchtingsrol/prikrol narollen. Een eventuele tweede laag kan aangebracht worden zonder voorstrijk wanneer de eerste laag al beloopbaar is maar nog niet droog. Is de eerste laag al wel droog dan dient wederom voorgestreken te worden met Uniprim 1:1 of Nibogrund G 17 1:1 verdund.

 

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data Sheet (3.94 MB)