LET OP: Voorkom problemen en bestel op tijd. Vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket namelijk langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik SL C350 Universal

Bostik SL C350 Universalis een universeel egaliseermiddel voor binnen, zeer emissiearm EC1 R PLUS.

€ 23,63
Incl. BTW: € 28,59
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Bijzonder spanningsarm
  • Perfect zelfvloeiend, ook in dunne lagen: minder schuren
  • Geschikt op vloerverwarming (raadpleeg Bostik voor meer informatie)
  • Verpompbaar

Toepassing

Bostik SL C350 Universal is geschikt voor het egaliseren en nivelleren van cementdekvloeren, sneldrogende dekvloeren, anhydriet en beton. Toepasbaar van 1-10 mm in één laagdikte. Zeer geschikt voor gebruik in openbare/publieke ruimten. Renovaties: oude tegelvloeren, oude egalisatielagen, vloeren met lijmresten. Niboplan U kan bedekt worden met de volgende vloerbekledingen: pvc, tapijt, linoleum, rubber, parket (vanaf 3 mm laagdikte en verlijmd met Parfix Elastic) en tegels.

Verwerking

Met een trage elektrische mixer (max. 500 tpm), C350 Universal met 6 liter schoon koud water tot een homogeen mengsel verwerken. Het mengsel 1 minuut laten rusten en opnieuw mengen. Verwerkingstijd van het mengsel 15 à 20 minuten in functie van de temperatuur. Geen water toevoegen na aanmaak van het mengsel. Niboplan U in gebruikelijke hoeveelheden op de vloer gieten en met een gladde spaan of een rakel verdelen en gladstrijken met een vlakspaan. Eventueel binnen de 10 minuten met een ontluchtingsrol/prikrol narollen. Een eventuele tweede laag kan aangebracht worden zonder voorstrijk wanneer de eerste laag al beloopbaar is maar nog niet droog. Is de eerste laag al wel droog dan moet opnieuw voorgestreken te worden met Bostik Nibogrund G 17 1:1 verdund.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300000036
Merk Bostik

Informatie

Details

Bostik SL C350 Universal

Bostik SL C350 Universal is een universele zelfnivellerende uitvlakmassa. Geschikt voor egaliseren en nivelleren van cementdekvloeren, sneldrogende dekvloeren, anhydriet en beton. Kan bedekt worden met tegels, vasttapijt, linoleum, pvc en rubber. Is geschikt voor binnen gebruik. 

Opslag en Stabiliteit
Droog bewaren. Gedurende 6 maanden houdbaar. Tegen vochtigheid beschermen.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data Sheet (3.85 MB)