LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Technis C560 Rapid

Bostik Technis C560 Rapid is een gebruiksklare sneldrogende dekvloer die de uitvoering van vaste of zwevende dekvloeren (met isolatiemembraan of plastiek folie) toelaat voor het plaatsen van veschillende bekledingen. Ideaal voor hellende vlakken in doucheruimten en industriële keukens.

€ 21,15
Incl. BTW: € 25,59
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Gebruiksklaar
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Snel afwerkbaar
  • Binnen en buiten
  • Voor het maken van hellingen
  • Perfecte eindafwerking

Toepassing 

Mogelijke ondergronden: betondal, cementdekvloer, geprefabriceerde betonelementen, tegelvloeren, vloerverwarming (Bostik raadplegen).

Mogelijke afwerking: directe verlijming: tegels en parket. Na het aanbrengen van een egalisatie: vasttapijt, PVC, rubber, linoleum, vloercoating, verf.

Verwerking

Voorbereiding van de ondergrond: De ondergrond moet zuiver, blijvend droog, ontstoft en stevig zijn en moet altijd beantwoorden aan de voorschriften van het WTCB. Aanmaken van het mengsel: Met een aangepaste mixer of betonmolen, 1 zak Technis C560 Rapid met 2.2 à 2.4 l schoon koud water mengen Gezien de snelle uitharding van het product is het zeer belangrijk om regelmatig na te gaan of de menger of betonmolen niet blokkeert tijdens de aanmaak. Dosering hydraulisch bindmiddel: 350 kg/m² . Aanbrengen: CR 560 Chape Rapide aanbrengen op de ondergrond, aandrukken (verdichten) en gladstrijken afhankelijk van het gewenste resultaat. Voegen (verdeelvoegen, dilatatie, omtrek) uitvoeren volgens voorschrift. Dilatatievoegen van grote oppervlakken integreren in de dekvloer.
Reinigen van het gereedschap: met water.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230000000050
Merk Caterpillar

Informatie

Details

Bostik Technis C560 Rapide

Technis C560 Rapid is een kant-en-klare, sneldrogende, voorgemengde mortel voor het realiseren van een hechtende of zwevende dekvloer. Op de dekvloer kan men volgende vloerbekledingen verlijmen: tegels, PVC, linoleum, vasttapijt, parket, vloercoating. Ook geschikt voor het maken van hellingen en afschotten.

Opslag en Stabiliteit

Droog bewaren. Gedurende 6 maanden houdbaar. Beschermen tegen vochtigheid en warmte.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Klantenbeoordelingen (1)

Werkt perfect.Beoordeling door Henk Allegaert
Kwaliteit
Is op 60 minuten niet meer te verwerken.
Verwerkingstijd dus vrij kort.
Rapid! (Geplaatst op 10-04-2020)

Download alle documenten behorende bij dit product

Technische Data Sheet (5.48 MB)