LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken Construcol hv45

ConstruCol HV45 is een unieke watervaste (D4), niet bruisende, vullende, zeer sterke, isocyanaatvrije constructielijm.

* Verplichte velden

Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 9,60
Per stuk
€ 12,40
(incl. BTW)
€ 10,25
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Constructielijm ConstruCol HV45 is geschikt voor diverse (niet-dragende) constructieverbindingen. Voorbeelden zijn sterk belaste verbindingen uit hout(achtige) materialen zoals in deuren, ramen, gevelbetimmering e.d. maar ook hout in combinatie met metalen zoals aluminium, RVS of verzinkt staal, beton, gipskarton, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim. De constructielijm is niet geschikt voor PE, PP en PTFE en aanverwante kunststoffen. Vanwege zijn vullende karakter is de ConstruCol HV45 ook geschikt voor minder passende verbindingen. Voor verlijming in verstek is ConstruCol HV45 bij uitstek de lijm die veel voordelen biedt. Wanneer 2 niet-poreuze materialen onderling verlijmd worden met ConstruCol HV45, wordt geadviseerd de oppervlakken voor te behandelen met Frencken Surface Activator.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 45290
Merk Frencken

Informatie

Details

ConstruCol HV45 is een unieke watervaste (D4), niet bruisende, vullende, zeer sterke, isocyanaatvrije constructielijm. Constructielijm ConstruCol HV45 is geschikt voor diverse (niet-dragende) constructieverbindingen. Voorbeelden zijn sterk belaste verbindingen uit hout(achtige) materialen zoals in deuren, ramen, gevelbetimmering e.d. maar ook hout in combinatie met metalen zoals aluminium, RVS of verzinkt staal, beton, gipskarton, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim. De constructielijm is niet geschikt voor PE, PP en PTFE en aanverwante kunststoffen. Vanwege zijn vullende karakter is de ConstruCol HV45 ook geschikt voor minder passende verbindingen. Voor verlijming in verstek is ConstruCol HV45 bij uitstek de lijm die veel voordelen biedt. Wanneer 2 niet-poreuze materialen onderling verlijmd worden met ConstruCol HV45, wordt geadviseerd de oppervlakken voor te behandelen met Frencken Surface Activator. ConstruCol HV45 is de lijm voor verstekverlijming Eigenschappen: - Isocyanaatvrije constructielijm - Geen zwarte vingers - Watervast volgens NEN-EN D4 - Niet bruisend - KOMO "lijmen voor niet dragende toepassingen" (certificaat 33196) - Voor interieur- en exterieurtoepassingen - Eindsterkte tot 110 kg/cm2 - Klemmen niet nodig, na 45 minuten al handvast - 100% afdichtende werking - DIrect afmesbaar

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen