LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken contactlijm k1000 av

Een gebruiksklare, vloeibare en goed versmeerbare contactlijm vrij van aromatische oplosmiddelen en dus minder schadelijk voor mens en milieu.

* Verplichte velden

€ 9,50
Incl. BTW: € 11,50
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Contactlijm K1000 AV is geschikt voor vlakverlijming hardkunststofplaat (Duropal, Formica, Print HPL, Resopal, e.d.) en fineer onderling of op spaanplaat, triplex, hardboard multiplex, M.D.F. en ander plaatmateriaal. Ook voor verlijming van rubber, kurk, leer, karton, bekledings-materialen, flexibele schuimen onderling of op spaanplaat, multiplex, beton, steen, marmer, metalen, aluminium en r.v.s.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 12067
Merk Frencken

Informatie

Details

Een gebruiksklare, vloeibare en goed versmeerbare contactlijm vrij van aromatische oplosmiddelen en dus minder schadelijk voor mens en milieu. Contactlijm K1000 AV is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vlakverbindingen. De meest voorkomende toepassing is het verlijmen van HPL op diverse ondergronden. Vanwege de hoge aanvangshechting is de contactlijm van Frencken zeer geschikt voor zgn. ‘gebogen werk’ waarbij de spanning op de verbinding bijzonder hoog is. Contactlijm K1000 AV is geschikt voor vlakverlijming hardkunststofplaat (Duropal, Formica, Print HPL, Resopal, e.d.) en fineer onderling of op spaanplaat, triplex, hardboard multiplex, M.D.F. en ander plaatmateriaal. Ook voor verlijming van rubber, kurk, leer, karton, bekledings-materialen, flexibele schuimen onderling of op spaanplaat, multiplex, beton, steen, marmer, metalen, aluminium en r.v.s. Eigenschappen: - Vloeibare en makkelijk verwerkbare contactlijm - Aromaatvrij, minder schadelijk voor mens en milieu - Temperatuurbestendig van -30°C tot +80°C

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen