LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken ca active 50 g + 200 ml activ.

Frencken CA Active is een secondenlijm op basis van cyano acrylaat die in combinatie met de bijgeleverde activator binnen enkele seconden een sterke lijmverbinding tot stand brengt.
Tot 7% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 4% 6x € 11,30
Bespaar 6% 12x € 11,05
Bespaar 7% 24x € 10,85
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 10,85
Per stuk
€ 14,10
(incl. BTW)
€ 11,65
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Frencken CA Active is een secondenlijm op basis van cyano acrylaat die in combinatie met de bijgeleverde activator binnen enkele seconden een sterke lijmverbinding tot stand brengt. CA Active heeft een zeer breed toepassingsgebied. Door de activator is de CA Active minder afhankelijk van aanwezig vocht en daarmee geschikt om niet poreuze materialen te verlijmen..

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000116
Merk Frencken

Informatie

Details

Frencken CA Active is een secondenlijm op basis van cyano acrylaat die in combinatie met de bijgeleverde activator binnen enkele seconden een sterke lijmverbinding tot stand brengt. CA Active heeft een zeer breed toepassingsgebied. Door de activator is de CA Active minder afhankelijk van aanwezig vocht en daarmee geschikt om niet poreuze materialen te verlijmen.. Eigenschappen: - Secondenlijm voor vele materialen - In combinatie met de activator tot 6x sneller - Heeft minder vocht nodig dan andere secondenlijmen - Voor poreuze én niet poreuze materialen - Tot 100 °C temperatuurbestendig (zie kopje “Temperatuurbestendigheid”) - Chemicaliënbestendig

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen