LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken cellocol v 5 l

Het houtvulmiddel Cellocol V is een “dunnere” variant van de Cellocol
Tot 8% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 3% 2x € 39,45
Bespaar 6% 4x € 38,60
Bespaar 8% 8x € 37,80
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 37,80
Per stuk
€ 49,19
(incl. BTW)
€ 40,65
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Houtvulmiddel Cellocol V wordt toegepast door professionele parketteurs om een parketvloer perfect strak af te werken. Het schuurstof van de laatste schuurgang wordt gemengd met houtvulmiddel Cellocol V en dit mengsel wordt middels een trekker over de vloer verdeeld. Na drogen wordt deze afwerklaag nogmaals geschuurd. Het resultaat is een strakke vloer zonder gaatjes, scheurtjes of kiertjes.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000168
Merk Frencken

Informatie

Details

Het houtvulmiddel Cellocol V is een “dunnere” variant van de Cellocol. Dit houtvulmiddel is speciaal ontwikkeld om een totale parketvloer af te werken voor een strak resultaat. Houtvulmiddel Cellocol V kan op kleur gebracht worden met schuurstof en met behulp van een trekker over gehele vloer uitgesmeerd worden. Houtvulmiddel Cellocol V wordt toegepast door professionele parketteurs om een parketvloer perfect strak af te werken. Het schuurstof van de laatste schuurgang wordt gemengd met houtvulmiddel Cellocol V en dit mengsel wordt middels een trekker over de vloer verdeeld. Na drogen wordt deze afwerklaag nogmaals geschuurd. Het resultaat is een strakke vloer zonder gaatjes, scheurtjes of kiertjes. Eigenschappen: - Voor het strak afwerken van houten vloeren - Gemakkelijk te verwerken - Snel droog en overlakbaar

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen