LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken Filler 0807 wit 900 ml

Hoogwaardig, gebruiksklaar vul- en egalisatiemiddel voor droog-, haar- en langsscheuren en herstellen en egaliseren van kleine beschadigingen en oneffenheden in houten ondergronden.
Tot 3% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 1% 6x € 6,75
Bespaar 2% 12x € 6,70
Bespaar 3% 24x € 6,65
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 6,65
Per stuk
€ 8,23
(incl. BTW)
€ 6,80
-
+

Levertijd: Circa 4 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Een gebruiksklaar en hoogwaardig vul- en egalisatiemiddel voor het vullen van droog-, haar- en langsscheuren alsmede het herstellen van kleine beschadigingen en egaliseren van kleine oneffenheden en poriën in houten ondergronden conform BRL0807 categorie 1a, 1b, 2a en 3a. Vulmiddel Filler 0807 is geschikt voor alle gangbare en de meest voorkomende houtsoorten in de timmerindustrie. Geschikt voor zowel binnen als buitentoepassingen. Filler 0807 kan met de meeste verfsoorten zoals alkydemulsie en acrylaatdispersie gebaseerde grondverven alsmede watergedragen en synthetische verven overschilderd worden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000008
Merk Frencken

Informatie

Details

Een gebruiksklaar en hoogwaardig vul- en egalisatiemiddel voor het vullen van droog-, haar- en langsscheuren alsmede het herstellen van kleine beschadigingen en egaliseren van kleine oneffenheden en poriën in houten ondergronden conform BRL0807 categorie 1a, 1b, 2a en 3a. Vulmiddel Filler 0807 is geschikt voor alle gangbare en de meest voorkomende houtsoorten in de timmerindustrie. Geschikt voor zowel binnen als buitentoepassingen. Filler 0807 kan met de meeste verfsoorten zoals alkydemulsie en acrylaatdispersie gebaseerde grondverven alsmede watergedragen en synthetische verven overschilderd worden. Geschikt voor alle gangbare en de meest voorkomende houtsoorten in de timmerindustrie. Eigenschappen: - Vulmiddel geschikt voor alle houtsoorten - Krimpvrij - Zeer snelle uitharding - Goed schuurbaar na uitharding - Snel overschilderbaar - Overschilderbaar met de meeste verfsoorten - Binnen en buiten toepasbaar - KOMO gecertificeerd 33363 (volgens BRL 0807)

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen