LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken parketlijm p-e90 15 kg

Parketlijm P-E90 is een hoogwaardige 1-component, licht elastische parketlijm voor het verlijmen van ondervloeren, massieve planken, mozaïkparket, meerlagen of kant-en-klaar parket en laminaatparket.
Tot 8% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 3% 2x € 92,15
Bespaar 5% 4x € 90,25
Bespaar 8% 8x € 88,35
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 88,35
Per stuk
€ 114,95
(incl. BTW)
€ 95,00
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Parketlijm P-E90 is geschikt voor verlijming van alle vormen houten vloerdelen van harde, zachte en exotische houtsoorten op alle voorkomende vloerdelen. Parketlijm P-E90 kan zowel op zuigende als niet zuigende ondergronden worden gebruikt en is tevens geschikt voor vloerverwarming.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000155

Informatie

Details

Parketlijm P-E90 is een hoogwaardige 1-component, licht elastische parketlijm voor het verlijmen van ondervloeren, massieve planken, mozaïkparket, meerlagen of kant-en-klaar parket en laminaatparket. Door de unieke combinatie van sterkte en elasticiteit werkt de parketlijm geluids- en trillingsdempend en voorkomt de parketlijm zelfs bij zeer brede planken (>30 cm) schotelvorming. Kortom deze parketlijm is universeel inzetbaar. Parketlijm P-E90 voldoet aan NEN-EN 14293: “Lijmen voor het hechten van parket op een ondervloer.” Parketlijm P-E90 is geschikt voor verlijming van alle vormen houten vloerdelen van harde, zachte en exotische houtsoorten op alle voorkomende vloerdelen. Parketlijm P-E90 kan zowel op zuigende als niet zuigende ondergronden worden gebruikt en is tevens geschikt voor vloerverwarming. Eigenschappen: - Blijvend elastisch parketlijm - Geluidsisolerend en trillingsdempend - Water- en oplosmiddelvrij - Zeer emissie-arm - Geschikt voor vloerverwarming - Niet irriterend, bevat geen isocyanaten - Geen primer nodig voor de meeste ondergronden

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen