LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken pu Constructielijm c30 310 ml

Een gebruiksklare, zeer licht bruisende en vullende constructielijm voor interieur- en exterieurtoepassingen.
Tot 4% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 2% 12x € 7,70
Bespaar 3% 24x € 7,60
Bespaar 4% 48x € 7,50
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 7,50
Per stuk
€ 9,44
(incl. BTW)
€ 7,80
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Constructielijm C30 is geschikt voor houtconstructieverbindingen. Bijvoorbeeld deuren, gevelbetimmering, botenbouw e.d. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 SLS. Tevens is deze constructielijm geschikt voor verlijmingen van hout op rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden. Ook is de constructielijm geschikt voor verlijming van metaal op metaal, na vooraf bevochtigen. Daarnaast kunnen met behulp van deze constructielijm diverse lijmverbindingen gerepareerd worden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000032
Merk Frencken

Informatie

Details

Een gebruiksklare, zeer licht bruisende en vullende constructielijm voor interieur- en exterieurtoepassingen. Constructielijm C30 is geschikt voor houtconstructieverbindingen. Bijvoorbeeld deuren, gevelbetimmering, botenbouw e.d. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 SLS. Tevens is deze constructielijm geschikt voor verlijmingen van hout op rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden. Ook is de constructielijm geschikt voor verlijming van metaal op metaal, na vooraf bevochtigen. Daarnaast kunnen met behulp van deze constructielijm diverse lijmverbindingen gerepareerd worden. Eigenschappen: - Watervast volgens de strengste norm (D4) - KOMO gecertificeerd (certificaat 33196) - Hoge temperatuurbestendigheid - Na 24 uur watervast - Vullende werking - Ook voor reparaties van diverse lijmverbindingen

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen