LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken rba 3010 5 kg

RBA 3010 is een gebruiksklare watergedragen lijm voor het verlijmen van vele decoratieve wandbekledingsmaterialen op poreuze ondergronden binnenshuis.
Tot 8% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 4% 2x € 22,55
Bespaar 5% 4x € 22,10
Bespaar 8% 8x € 21,60
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 21,60
Per stuk
€ 28,13
(incl. BTW)
€ 23,25
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

RBA 3010 is in het bijzonder geschikt voor een duurzame verlijming van lichtgewicht wandbekledingsmaterialen met een max. gewicht van 10 kg/m2, op poreuze ondergronden, harde en flexibele materialen met een max. dikte van 2 mm, waaronder Steen panelen (geslepen stenen gebonden op recycled kunststof gebonden met synthetische bindmiddel), Natuursteen panelen (natuursteenfineer gebonden met synthetische bindmiddel), Rolbeton (Glasvezel met steenpoeder), Rolroest (glasvezel substraat dat er uit ziet als verroest staal), “Beton” panelen (Minderalen gebonden met synthetische bindmiddel), hout fineer (ook met bewerkt of gebrand oppervlak) en decoratieve panelen op recycled kunststof. Tevens geschikt voor verticale verlijming van Linoleum (tot 6 mm dikte) voor Bulletin Board, verlijming van PE (T) – schuim en PVC folie met geweven rug. Op ondergronden met een permanent aanwezige stoflaag zoals bijvoorbeeld vezelcementplaten (Fermacell, Promat, ….) is gebruik van Surface primer aanbevolen. Dit om aanwezig (rest)stof te binden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000108
Merk Frencken

Informatie

Details

RBA 3010 is een gebruiksklare watergedragen lijm voor het verlijmen van vele decoratieve wandbekledingsmaterialen op poreuze ondergronden binnenshuis. RBA 3010 is in het bijzonder geschikt voor een duurzame verlijming van lichtgewicht wandbekledingsmaterialen met een max. gewicht van 10 kg/m2, op poreuze ondergronden, harde en flexibele materialen met een max. dikte van 2 mm, waaronder Steen panelen (geslepen stenen gebonden op recycled kunststof gebonden met synthetische bindmiddel), Natuursteen panelen (natuursteenfineer gebonden met synthetische bindmiddel), Rolbeton (Glasvezel met steenpoeder), Rolroest (glasvezel substraat dat er uit ziet als verroest staal), “Beton” panelen (Minderalen gebonden met synthetische bindmiddel), hout fineer (ook met bewerkt of gebrand oppervlak) en decoratieve panelen op recycled kunststof. Tevens geschikt voor verticale verlijming van Linoleum (tot 6 mm dikte) voor Bulletin Board, verlijming van PE (T) – schuim en PVC folie met geweven rug. Op ondergronden met een permanent aanwezige stoflaag zoals bijvoorbeeld vezelcementplaten (Fermacell, Promat, ….) is gebruik van Surface primer aanbevolen. Dit om aanwezig (rest)stof te binden.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen