LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

illbruck FA870

De FA870 natuursteen siliconenkit zorgt voor een langdurige afdichting van voegen in sanitaire ruimten en bewegingsvoegen tussen natuurstenen constructiedelen.

* Verplichte velden

Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 11,10
Per stuk
€ 14,16
(incl. BTW)
€ 11,70
-
+

Nu bestellen is maandag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De FA870 Natuursteenkit is geschikt voor aansluit- en bewegingsvoegen tussen natuurstenen zoals graniet, arduin, porfier, kalksteen, travertijn, zandsteen, kwartsiet en marmer als ook voor aansluitvoegen met andere materialen zoals beton, pleister, keramiek, metaal, glas, PVC en behandelde houtsoorten. FA870 Natuursteenkit kan gebruikt worden in baden en douches, keukens, hallen, traphallen, vloeren, balkons, façades en terrassen, zowel binnen als buiten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 870
Merk Illbruck

Informatie

Details

De FA870 natuursteen siliconenkit zorgt voor een langdurige afdichting van voegen in sanitaire ruimten en bewegingsvoegen tussen natuurstenen constructiedelen. De perfect gebalanceerde natuursteenkit biedt natuurlijk ook een duurzame en goede hechting op de meeste ondergonden zoals keramisch, kunststof en steenachtige materialen. Deze niet stinkende siliconenkit is goed te gebruiken in je douche, badkamer, toiletruimte en alle sanitairvoegen. De FA870 Natuursteenkit is geschikt voor aansluit- en bewegingsvoegen tussen natuurstenen zoals graniet, arduin, porfier, kalksteen, travertijn, zandsteen, kwartsiet en marmer als ook voor aansluitvoegen met andere materialen zoals beton, pleister, keramiek, metaal, glas, PVC en behandelde houtsoorten. FA870 Natuursteenkit kan gebruikt worden in baden en douches, keukens, hallen, traphallen, vloeren, balkons, façades en terrassen, zowel binnen als buiten. Eigenschappen: - Glanzend - Geen randverkleuringen op natuursteen - Uitstekende UV-, weers en verouderingsbestendigheid - Schimmelwerend - Snelle doorharding

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen