LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

illbruck SP525 Gevelkit 600 ml

SP525 Geveldilatatiekit is geschikt voor elastische afdichting van bewegingsvoegen en dilataties in gevels en geveldelen.
illbruck SP525 Gevelkit 600 ml kan gekocht worden in veelvoud van 12.

* Verplichte velden

Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 5,40
Per stuk
€ 7,26
(incl. BTW)
€ 6,00
-
+

Nu bestellen is maandag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De Illbruck SP525 is geschikt voor toepassingen in de gevel op geveldelen. Het biedt een duurzame en goede hechting op de meest voorkomende ondergronden als glas, kunststof en steenachtige ondergronden. Voor de toepassing tussen metselwerk en betondelen is deze gevelkit uitermate geschikt. Door de foodgrade instelling (ISEGA gecertificeerd) is SP525 ook uitermate geschikt voor afdichten van naden van binnenwanden en plafonds in de voedsel- en zuivelindustrie. Illbruck SP525 Hybride Gevelkit wordt ook aanbevolen voor afdichtingen in de constructie en voor het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 525600
Merk Illbruck

Informatie

Details

SP525 Geveldilatatiekit is geschikt voor elastische afdichting van bewegingsvoegen en dilataties in gevels en geveldelen. Het biedt een duurzame hechting op de meest voorkomende ondergronden als beton, glas, metselwerk, staal en aluminium. De Illbruck SP525 is geschikt voor toepassingen in de gevel op geveldelen. Het biedt een duurzame en goede hechting op de meest voorkomende ondergronden als glas, kunststof en steenachtige ondergronden. Voor de toepassing tussen metselwerk en betondelen is deze gevelkit uitermate geschikt. Door de foodgrade instelling (ISEGA gecertificeerd) is SP525 ook uitermate geschikt voor afdichten van naden van binnenwanden en plafonds in de voedsel- en zuivelindustrie. Illbruck SP525 Hybride Gevelkit wordt ook aanbevolen voor afdichtingen in de constructie en voor het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen. Eigenschappen: - UV- en weersbestendig - Duurzaam elastisch, 25% - Compatibel met de meeste natuursteen - Brede chemische resistentie - Ook voor foodgrade toepassing, indirect voedselcontact

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen