Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Toebehoren / Tuiten

 • Tuit Koker

  per stuk
  Braven

  Losse tuit is universeel toepasbaar voor kokers van 280ml, 290ml en 310ml. Voor het Zwaluw, Soudal en illbruck assortiment. Uit voorraad leverbaar.

  Meer info
  € 0,11
  Per stuk
  € 0,11
  € 0,11
  -
  +
 • Tuit Worst

  per stuk

  Tuit Worst is universeel toepasbaar voor worsten van 310ml en 600ml. Voor het Zwaluw, Soudal en illbruck assortiment. Uit voorraad leverbaar.

  Meer info
  € 0,23
  Per stuk
  € 0,23
  € 0,23
  -
  +
 • Knietje

  per stuk

  Knietje is een handig hulpmiddel voor het kitten in moeilijke hoeken.

  Meer info
  € 0,29
  Per stuk
  € 0,29
  € 0,29
  -
  +
 • Afsluitbare Tuit Koker

  per stuk

  Afsluitbare tuit is geschikt voor kokers van 280ml en 310ml.

  Meer info
  € 0,29
  Per stuk
  € 0,29
  € 0,29
  -
  +
 • Zwaluw Fix-O-Chem Mengtuit

  Braven

  Zwaluw Fix-O-Chem Mengtuit is een losse mengtuit voor de Fix-O-Chem kokers.

  Meer info
  € 0,99
  Per stuk
  € 0,99
  € 0,99
  -
  +
 • Lange Tuit Koker

  per stuk

  Langere tuit geschikt voor kokers van 280ml en 310ml. Deze lange tuit heeft een lengte van 17cm

  Meer info
  € 0,35
  Per stuk
  € 0,35
  € 0,35
  -
  +

Toebehoren bij de kitten op Combifit.nl

Combifit biedt verschillende tuiten voor kitkokers, zodat u altijd voor de juiste afwerking kunt zorgen. Voor speciale toepassingen is het handig om een bijpassend tuitje te gebruiken, waarin wij u tegemoet kunnen komen. Bekijk de productinformatie bij elke tuit voor de specificaties zodat u zeker weet dat u de juiste tuit kiest.

Soorten tuiten voor kitten bij Combifit

Kitkokers bestaan in verschillende soorten en maten en dus heeft elke koker zijn eigen tuit nodig. Zo bieden wij een lange tuit van 17 centimeter die geschikt is voor kokers van 280 ml t/m 310 ml. Voor dezelfde kokers kunt u ook de tuit bestellen met een reguliere lengte. Heeft u een worst en zoekt u daarvoor een geschikte tuit? Combifit biedt tuiten voor worsten van 400 ml en 600 ml. U kunt deze tuiten ook per stuk bestellen.

Speciale tuiten voor kitspuiten

Komt u met een gewone tuit niet goed bij de plek die u wilt afdichten? Kies dan voor een hulpstuk dat u helpt kitten onder een hoek van 45 graden. Dit hulpstuk kunt u in onze webshop vinden onder de naam ‘knietje’ en is eenvoudig op de kitkoker te draaien. De tuit kunt u vervolgens makkelijk op de schroef draaien zodat u direct aan de slag kunt.

Siliconenresten verwijderen

Naast tuiten voor de kitspuiten en –worsten kunt u bij Combifit ook terecht voor andere tools betreffende het kitten. Wilt u beginnen aan het aanbrengen van een kitlaag, maar zijn er nog oude siliconenresten te vinden? Met de Sili-Kill verwijdert u deze reeds uitgeharde resten. Breng dit product overvloedig aan op het gebied en laat het 20 tot 30 minuten intrekken. U kunt de rest vervolgens makkelijk verwijderen. Indien het nodig is kunt u de behandeling nog eens herhalen voor een perfect resultaat.

Kitten van Combifit

Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod van verschillende soorten kitten. Acrylaatkitten, siliconenkitten of beglazingskitten, u vindt het bij ons allemaal. Onder de menuknoppen ‘kitten ’ vindt u meer categorieën en daaronder de producten. U ziet zo direct welke kit geschikt is voor uw klus. Combifit is de officiële dealer van Den Braven / Zwaluw, Proby, Illbruck en Soudal. Ook hebben wij ons eigen Combifitlabel. Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en goed geprijsd. Al onze kitten voldoen aan de ISO-norm en tevens zijn bepaalde kitten met een KOMO-certificaat te verkrijgen.

Eenvoudig en snel online besteld

Wanneer u vóór 12.00 uur bestelt, ontvangt u uw product de volgende werkdag al op de locatie van uw keuze. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0418 – 638 980 (van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur) of via info@combifit.nl.