LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

PU050 lijmkit 310ml

PU050 PU Lijmkit is geschikt voor het verlijmen van dichtingen en diverse materialen in de industrie.

* Verplichte velden

€ 7,30
Incl. BTW: € 8,83
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voor het verlijmen en afdichten van verschillende materialen in industriële en bouwtoepassingen. Afdichten en structureel verlijmen in carrosserie- en containerbouw, HVAC toepassingen en overige verlijmingen en afdichtingen in de metaalverwerkende industrie. Tevens geschikt voor het verlijmen en afdichten van de meest gangbare materialen in de bouw zoals beton, hout, aluminium, polyester, steen etc.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 050
Merk Illbruck

Informatie

Details

PU050 PU Lijmkit is geschikt voor het verlijmen van dichtingen en diverse materialen in de industrie. Voor het verlijmen en afdichten van verschillende materialen in industriële en bouwtoepassingen. Afdichten en structureel verlijmen in carrosserie- en containerbouw, HVAC toepassingen en overige verlijmingen en afdichtingen in de metaalverwerkende industrie. Tevens geschikt voor het verlijmen en afdichten van de meest gangbare materialen in de bouw zoals beton, hout, aluminium, polyester, steen etc. Eigenschappen: - Zeer goede (zout)waterbestendigheid. - Weer- en verouderingsbestendig - Uitstekende hechting - Hoge E-modulus - Universele hechting - Goede uv-bestendigheid

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen