LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Soudal Fix-all Flexi 600 ml Wit

De Fix All Flexi van Soudal is de meest universele en super elastische lijmkit die verkrijgbaar is.
Soudal Fix-all Flexi 600 ml Wit kan gekocht worden in veelvoud van 12.
€ 10,00
Incl. BTW: € 12,10
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De Fix All Flexi is een fantastisch product voor het afdichten en monteren van vele bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden, zelfs bij vochtige omstandigheden. Daarnaast is de Soudal Fix All Flexi is weer- en waterproof en direct overschilderbaar! Deze lijmkit is super geschikt bij afdichtings- en kleeftoepassingen in bouw- en metaalindustrie. Voor verlijmingen in vibrerende constructies, sanitaire toepassingen, het afdichten van vloervoegen en flexibele en soepele verlijmingen in diverse constructies en bouwtoepassingen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 175100000012
Merk Soudal

Informatie

Details

De Fix All Flexi van Soudal is de meest universele en super elastische lijmkit die verkrijgbaar is. De Fix All Flexi is een fantastisch product voor het afdichten en monteren van vele bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden, zelfs bij vochtige omstandigheden. Daarnaast is de Soudal Fix All Flexi is weer- en waterproof en direct overschilderbaar! Deze lijmkit is super geschikt bij afdichtings- en kleeftoepassingen in bouw- en metaalindustrie. Voor verlijmingen in vibrerende constructies, sanitaire toepassingen, het afdichten van vloervoegen en flexibele en soepele verlijmingen in diverse constructies en bouwtoepassingen. Eigenschappen: - Perfect om te voegen en verlijmen; - Alle materialen, ondergronden en omstandigheden; - Ook bruikbaar op natte ondergrond; - Meest elastische MS Polymeer op de markt!; - Ideaal voor toepassingen waarbij er veel druk en beweging aan te pas komt; - Vangt oneffenheden in de ondergrond op; - Direct overschilderbaar, zelfs met watergebaseerde verven; - Geeft geen onaangename geuren; - Snelle uitharding.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen