LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Waldo plantenbakken

Winkelen per
Kleur
 1. Wit
  (104)
 2. Zwart
  (104)
 3. Antraciet
  (104)
Prijs
€ 0 € 648 € 0 t/m € 648

Wat zijn Waldo plantenbakken?

Plantenbakken maken iedere voor- en achtertuin echt af. U brengt hoogte aan in een tuin, kan spelen met diepte, u kunt een tuin zelfs groter of juist kleiner laten lijken. Het hangt helemaal af van uw creativiteit, maar met een plantenbak kunt u alle kanten op. Daarnaast gaat tuinieren vanuit een plantenbak eenvoudig, want in principe is iedere plantenbak een overzichtelijke tuin op zich. Kortom, plantenbakken zijn het puntje op de i bij een tuin make-over. Daarom koopt u bij ons Waldo plantenbakken.

De voordelen van Waldo plantenbakken?

De Waldo plantenbakken worden geproduceerd in een fabriek op eigen bodem, geen import dus! Naast het feit dat Waldo een Hollands product is, bieden de Waldo plantenbakken natuurlijk nog veel meer voordelen, zoals:

 • Onderhouds- en vorstvrij
 • Meerdere kleuren beschikbaar
 • Gegarandeerd 30 jaar kleurbehoud
 • Betaalbare prijzen
 • Snelle levertijd

Bent u druk bezig geweest met het in orde maken van een tuin? Dan zijn dit de plantenbakken om de tuin mee af te maken. Kortom, maak uw klus compleet en bestel één of meerdere plantenbakken van Waldo.

Waarom Waldo plantenbakken bestellen bij Combifit?

Wij zijn uw allround webshop voor alles dat met klussen te maken heeft. Daarom leveren we voor iedere klus alleen maar producten van topkwaliteit. Ter uitbreiding van het hoveniers assortiment hebben wij nu ook de Waldo plantenbakken. We blijven ons assortiment continu uitbreiden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Eenvoudig bestellen, gegarandeerd snel geleverd, scherpe (staffel)prijzen en persoonlijk advies - daarom bestelt u uw Waldo plantenbakken bij Combifit!