LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een sterke hoogwaardige, zijdeglans lak op basis van urethan-alkydhars.

* Verplichte velden

€ 22,56
Incl. BTW: € 27,30
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Deze zijdeglans lak is geschikt voor het schilderen van houtwerk buiten. Daarnaast is de lakverf tevens geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op de juiste manier zijn voorzien van juiste primer. De lakverf is bovendien ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Deze lakverf is in elk seizoen te gebruiken en is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 93334
Merk Wijzonol

Informatie

Details

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een zijdeglanzende aflak voor buiten. Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak kan het hele jaar verwerkt worden als zijdeglans aflak in LBH-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak heeft een uitstekende vloei. Door het uitstekend standvermogen en (kanten)dekking en het langdurig glansbehoud heeft Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak een uitstekende buitenduurzaamheid. Eigenschappen: - Uitstekend buitenduurzaam - Makkelijk te verwerken - Mooie strakke vloei - Kleur en glans blijven lang mooi - Gehele jaar te verwerken

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen