Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Zwaluw Finisher Set

Een kitvoeg is pas écht perfect, als deze ook perfect is afgewerkt. Daarom is er nu de Zwaluw Finisher Set. Een complete set, van Zwaluw Mixed Finisher tot afwerkhoutjes, waarmee de professional meteen mee aan de slag kan. Zo blijven tijd én moeite bespaard.

Inhoud: 1x Zwaluw Mixed Finisher 500ml, 1x Zwaluw Cleaner 1ltr, 2x emmers 10,4 + 2,5ltr, 1x kwast nr.14, 3x afwerkhoutjes 8+10+15mm, 1xgebruiksaanwijzing.

Braven
€ 19,95
Incl. BTW: € 24,14
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is woensdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen Zwaluw Finisher Set

  • Snel en professioneel afwerken voegen
  • Gereedschap binnen handbereik
  • Schoon en zuinig werken

Toepassing

  • Universeel afstrijkmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen.

Verwerking

Voor een optimale hechting met de ondergronden, adviseren wij om deze eerst goed te ontvetten met Zwaluw Cleaner. Door de professionele afwerkhoutjes en kwast in het emmertje zetten, kunnen deze zich vol zuigen met Zwaluw Mixed Finisher. Hierdoor wordt voorkomen dat de kit aan het gereedschap blijft plakken bij het afscheppen van de overtollige kit. Bovendien zorgen de professionele afwerkhoutjes voor een rechte/volle kitvoeg. Bij gebruik van een pvc-buisje of silicone tooler ontstaat er vaak een holle voeg, waar water in kan blijven staan. Een rechte kitvoeg zorgt voor de juiste afwatering.
De professionele afwerkhoutjes hebben een lange levensduur en kunnen vaker gebruikt worden. Mocht een afwerkhoutje na gebruik slijtage vertonen, is deze door middel van wat schuurpapier eenvoudig recht te schuren.
Gebruik de kwast om de voeg te bevochtigen met Zwaluw Mixed Finisher. Eventuele spoorvorming wordt door gebruik van de kwast voorkomen. Nog een voordeel: er blijft amper Zwaluw Mixed Finisher achter, waardoor de verf beter hecht.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 052500044599
Merk Den Braven Zwaluw
Inhoud Iedere kitvoeg perfect afgewerkt!

Informatie

Details

Zwaluw Finisher Set
Door de professionele afwerkhoutjes en kwast in het emmertje zetten, zuigen deze zich vol met Zwaluw Mixed Finisher. Zo blijft er geen kit aan het gereedschap plakken bij het afscheppen. Bovendien zorgen de professionele afwerkhoutjes voor een rechte en volle kitvoeg. Bij gebruik van een pvc-buisje of silicone tooler ontstaat er namelijk vaak een holle voeg, waar water in kan blijven staan. Een rechte en volle kitvoeg daarentegen zorgt voor de juiste afwatering. 

Cleaner
Voor een optimale hechting met de ondergronden, adviseren wij om deze eerst goed te ontvetten met Zwaluw Cleaner.

Lange levensduur
Daarnaast hebben de professionele afwerkhoutjes een lange levensduur, waardoor ze meermaals te gebruiken zijn. Mocht een afwerkhoutje slijtage vertonen, dan is dit met een schuurpapiertje zo ongegaan gemaakt.

Kwast
Gebruik de kwast om de voeg te bevochtigen met Zwaluw Mixed Finisher. Eventuele spoorvorming wordt door gebruik van de kwast voorkomen. Nog een voordeel: er blijft amper Zwaluw Mixed Finisher achter, waardoor de verf beter hecht.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Klantenbeoordelingen (1)

FinischerBeoordeling door Anoniem
Kwaliteit
Vlug verzonden (Geplaatst op 23-09-2019)