Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Zwaluw Fix-O-Chem 280 ml Grijs

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Zwaluw Fix O Chem, beter bekend als chemisch anker, is een 2 componenten pasta voor chemische verankering (styreenvrij).

Vanaf: € 9,70 excl. BTW
Aantal Prijs per stuk
1x
€ 10,65
12x
€ 10,30
48x
€ 10,00
96x
€ 9,70

Tijdelijk niet beschikbaar

Productnummer:  160000000099

Voordelen

  • Snelle verwerking.
  • Uitharding en zeer sterk eindresultaat.
  • Massieve en holle ondergronden.
  • 2-componenten in 1 koker
  • Gebruiksklaar.
  • Voor draadeinden M8 tot M24.
  • Toepasbaar tot +5°C

Toepassing 

  • Chemische verankering voor draadeinden, schroeven en bouten in massieve en holle ondergronden zoals beton, metselsteen en baksteen.
  • Verankeren van kozijnen, rolluiken, trapleuningen in bouwconstructies.
  • Kunststof reparatiemortel voor beton.

Verwerking 

Boor het gat met de juiste diameter en diepte. Verwijder stof en gruis uit het boorgat. Voor optimale sterkte dient de afstand tussen het midden van twee boorgaten minimaal 2,5 maal de diepte van het boorgat te zijn en 1,25 maal de diepte van het gat voor de afstand tot de rand. Mengtuit op de koker plaatsen en koker in het pistool plaatsen. Pers het materiaal uit de mengtuit. De eerste 10 cm niet gebruiken. Egaal gemengde Fix-O-Chim in de gewenste hoeveelheid aanbrengen in het voorgeboorde gat. Onder in het gat beginnen. Draadeind of schroef in de nog pasta vormige Fix-O-Chim plaatsen en zo nodig fixeren gedurende de uithardingstijd. Indien het draadeind of de schroef later weer moet worden weggenomen, dit vooraf insmeren met vaseline. Mengtuit verwisselen indien de verwerkingstijd is overschreden.

Productnummer: 160000000099
Merk: Den Braven Zwaluw
Kleurgroep: Grijs
Kleur: Grijs
Inhoud: 280ml
Type verpakking: Koker
Geschikt voor materiaal: Beton

Zwaluw Fix O Chem

Zwaluw Fix O Chem, beter bekend als chemisch anker, is een 2 componenten pasta voor chemische verankering (styreenvrij). De Fix O Chem is een snel verhardend bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars.

Opslag en Stabiliteit

In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Eerder bezochte producten

Zwaluw Fix-O-Chem 280 ml Grijs

Zwaluw Fix O Chem, beter bekend als chemisch anker, is een 2 componenten pasta voor chemische verankering (styreenvrij).

Staffelprijzen vanaf € 9,70