LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Zwaluw Hybriseal 2PS Zwart 290 ml - Doos - 12 stuks

Zwaluw Hybri-seal-2PS is een speciaal ontwikkelde duurzaam elastisch blijvende afdichtingskit op basis van MS polymeer.
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 312,00
Per stuk
€ 48,64
(incl. BTW)
€ 40,20
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voor het afdichten van aansluitvoegen en beglazingssystemen volgens NEN 3576 NPR 3577. Voor gladde ondergronden is in de regel geen primer noodzakelijk.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 777000000011
Merk Den Braven Zwaluw

Informatie

Details

Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is een speciaal ontwikkelde duurzaam elastisch blijvende, universele beglazingskit. Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom kozijnen. Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is leverbaar in diverse kleuren (grijs, wit, zwart en bruin) en universeel overschilderbaar met zowel synthetische- als watergedragen verven. Voor gladde ondergronden is in de regel geen primer noodzakelijk. Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS Zwart is weer-, UV-, water- en schimmelbestendig, dat maakt deze kit uiterst fijn in gebruik en voor veel projecten inzetbaar. Dit product wordt geleverd in een doos van 12 stuks.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen