LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

illbruck ME508 duo vliestape

De Illbruck ME508 is een zelfklevend, copolymeer polythyleenfilm met vezelvlies.

* Verplichte velden

€ 92,80
Incl. BTW: € 112,29
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is vrijdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De volledig zelfklevende illbruck ME508 Duo Vliestape is geschikt om aansluitingen rondom kozijnen op eenvoudige wijze luchtdicht af te sluiten. Zeer geschikt voor een snelle montage op bijna elke ondergrond zoals metselwerk, beton, PVC, staal, hout, aluminium en alle harde isolatiematerialen. Door zijn variable sd-waarde is deze intelligente vliestape geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. De vliescachering zorgt voor een sterke hechting van pleisterwerk op de tape en ondergrond.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 508
Merk Illbruck

Informatie

Details

De Illbruck ME508 is een zelfklevend, copolymeer polythyleenfilm met vezelvlies. Door de extra plakstrip is de ME508 Duo Vliestape zowel eenzijdig (plakzijde gelijk) als tweezijdig (wisselende plakzijde) te gebruiken. De volledig zelfklevende illbruck ME508 Duo Vliestape is geschikt om aansluitingen rondom kozijnen op eenvoudige wijze luchtdicht af te sluiten. Zeer geschikt voor een snelle montage op bijna elke ondergrond zoals metselwerk, beton, PVC, staal, hout, aluminium en alle harde isolatiematerialen. Door zijn variable sd-waarde is deze intelligente vliestape geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. De vliescachering zorgt voor een sterke hechting van pleisterwerk op de tape en ondergrond. Eigenschappen: - Volledig zelfklevend met gedeelde schutfolie - Verwerkingsgemak door verplaatsbare verkleving - Toenemende kleefkracht na aanbrengen - Na 30 minuten is de eindsterkte bereikt - Zowel binnen als buiten toepasbaar dus minder kans op fouten - Uitstekende preventie tegen schimmelvorming door de variabele sd-waarde

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen