Siliconenkitten

Winkelen per
Kleur
 1. Wit
  (10)
 2. Zwart
  (8)
 3. Transparant
  (12)
 4. RAL9002
  (3)
 5. Zilvergrijs
  (5)
 6. Transparant grijs
  (5)
 7. Aluminium
  (1)
 8. Midden grijs
  (2)
 9. Beton grijs
  (3)
 10. Grijs
  (6)
 11. Manhattan
  (3)
 12. Antraciet
  (4)
 13. Jasmijn
  (1)
 14. Pergamon
  (3)
 15. Creme
  (1)
 16. Bruin
  (2)
 17. RAL7016 Antracietgrijs
  (1)
 18. RAL7021 Zwartgrijs
  (1)
 19. RAL7035 Lichtgrijs
  (1)
 20. RAL7039 Kwartsgrijs
  (1)
 21. RAL9001 Cremewit
  (2)
 22. RAL9003 signaalwit
  (1)
 23. RAL9007 Grijs aluminium
  (1)
 24. RAL9010 Zuiverwit
  (2)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. Illbruck
  (1)
 2. Combifit
  (1)
 3. Proby
  (1)
 4. FireProtect
  (1)
 5. Den Braven Zwaluw
  (13)
 6. Sika
  (3)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 17 € 0 t/m € 17

Siliconenkit kopen

Bent u op zoek naar goede siliconenkitten? Dan bent u bij Combifit aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles voor de professionele vakman. Van kitten en purschuim tot glaslatten en klimmaterialen. Alles in één webshop, wel zo efficiënt!

Toepassing siliconenkit

Niets is zo divers als siliconenkit. Deze kit is toepasbaar in onder andere sanitaire ruimtes. Maar de kit wordt ook toegepast in panelenbouw en wordt gebruikt bij noodreparaties bij beglazing en voor aansluitvoegen. Siliconenkit is verkrijgbaar in vele kleuren, zoals transparant, wit, grijs, bruin, beige, en zwart. U kunt kiezen uit azijnzuurhoudende siliconen of neutrale siliconen, al naar gelang de ondergrond waarop het moet hechten. Twijfelt u over de hechting? Dan is het altijd verstandig vooraf even een proefje uit te voeren. Veelal kunt u het gewenste resultaat bereiken zonder gebruik van een primer, maar mocht dit toch gewenst zijn dan hebben wij natuurlijk ook een universele primer voor u in ons assortiment. Mocht u op zoek zijn, naar een ander soort kit dan hebben wij die waarschijnlijk ook voor u in huis. Combifit is namelijk officiële dealer van Den braven beglazingskit, siliconenkit, acrylaatkit, lijmkit en vele andere kitten.

Kwaliteit

Voor de normale huis-, tuin- en keukenklusjes volstaat een goedkope zuurhouden siliconenkit. Indien u iets meer van het product verwacht dan kunt u beter kiezen voor een neutrale schimmelwerende siliconenkit op basis van oxime of alcoxy. Verder hebben wij natuurlijk ook een aquariumsiliconenkit, glasheldere siliconenkit en een speciaal voor natuursteen en marmer ontwikkelde siliconenkit in ons assortiment. Daarnaast vindt u in onze webshop ook een siliconenkit die bestand is tegen hoge temperaturen en zelfs één die brandwerend is. Dit maakt ons één van de compleetste siliconenkitgroothandels in heel de Benelux.

Advies nodig? Laat het ons weten

Heeft u behoefte aan professioneel advies? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Met ruim 30 jaar ervaring binnen de beglazingswereld zijn wij u graag van dienst en geven we u altijd een passend antwoord op al uw vragen en problemen. U kunt uw vragen telefonisch aan ons stellen (0418-638980) of via de mail (info@combifit.nl).

Ervaar het gemak van online bestellen bij Combifit

Alle siliconenkitten bestelt u snel en eenvoudig in onze overzichtelijke webshop. Het grote voordeel van Combifit is niet alleen dat we een ruim assortiment hebben waardoor we altijd uit onze voorraad kunnen leveren, maar dat we ook zeer aantrekkelijke staffelkortingen op onze site tonen. De aantrekkelijke prijzen vindt u nergens anders. Uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs, dat is waar wij graag om bekend staan. Wanneer u op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt, dan ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag op de locatie van uw keuze. Zo kunt u snel aan de slag met al uw klussen.