Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Renson Invisivent Air NL

Download hier de brochure van de Invisivent Air NL: 


Heeft u vragen over dit ventilatierooster of wenst u een bestelling te plaatsen?  

Wij helpen u graag per telefoon 0418 638 980  of via email [email protected].

I-FLUX TECHNOLOGIE VOOR EEN VERBETERD COMFORT 

De Variavent is het eerste glasrooster waarbij het i-Flux-principe is toegepast. Dit is een unieke vormgeving bij glasroosters waarbij maximaal werd ingezet op het comfort van de bewoner en het esthetisch uitzicht. i-FLUX® = Zelfregelend rooster waarbij het luchtdebiet onafhankelijk is van wind(druk) + manueel regelbaar debiet + opwaartse luchtstroom voor optimaal comfort. Dankzij zijn zelfregelende klep garandeert de Variavent de toevoer van verse en gezonde lucht zonder tocht. Er heerst een constant debiet en een beperking van de energieverliezen dankzij de zelfregelende klep die automatisch reageert op winddrukverschillen. De innovatieve vormgeving van het binnenprofiel zorgt voor een opwaartse luchtstroom die een optimaal comfort aan de binnenzijde van de woning genereert via het zogenaamde Coanda-effect. Het luchtdebiet is continu aanpasbaar via de bedieningshendel.

BINNEN EN BUITEN

Renson’s nieuwe raamverluchtingen bieden tal van architecturale mogelijkheden. Belangrijk is dat de Invisivent-raamverluchtingen zowel aan binnen- als buitenkant volledig achter slag – dus volledig onzichtbaar – kunnen weggewerkt worden. Ook installatie met regenkap, of een gecombineerde plaatsing met Renson doekzonwering, behoren tot de mogelijkheden.

De Invisivent AIR en COMFORT zijn voorzien van een verwijderbare aanslag, waardoor ze aan de binnenkant op verschillende manieren esthetisch afgewerkt kunnen worden. Enerzijds kan tegen de aanslag een pleisterprofiel worden gekleefd voor natbepleistering; anderzijds kan de aanslag ook verwijderd worden, waarbij een MDF-plaat, GIPS-plaat of PVC-schroot in de vrijgekomen uitsparing geplaatst kan worden.

 

INSECTENWEREND

Dankzij het geponste binnenprofiel worden muggen, vliegen en andere ongewenste insecten buiten gehouden.

LUCHTDICHT

Een perfect luchtdichte aansluiting op het raamprofiel, dat is waar de Invisivent AIR en COMFORT garant voor staan. Dit wordt bereikt dankzij de gecoëxtrudeerde flexibele rubberdichting die over de ganse lengte van de raamverluchtingen doorloopt, inclusief de kopschotten

 

STABIEL

De Invisivent AIR en Invisivent COMFORT-raamverluchtingen zijn opgebouwd volgens het monobloc-principe, waardoor ze als stabiel geheel op het raamprofiel verankerd worden. Monteren kan stevig en snel, doordat de Invisivent rechtstreeks op het raamprofiel vastgeschroefd wordt doorheen de extra verstevigingen in de PVC-body. De aangeduide schroefzones op de raamverluchting laten bovendien toe steeds te verankeren zonder de thermische brug van het raamprofiel te beschadigen.

HOGE WINDBELASTING

De Invisivent AIR en COMFORT met optie hoogbouw zijn standaard voorzien van een designbuitenkap, die zorgt voor een optimale waterwerendheid in zelfs de extreemste weersomstandigheden. Extra clipsen garanderen een perfecte sluitkracht van de binnenklep. Elke High Rise versie bevat akoestisch materiaal dat externe geluiden zoveel mogelijk dempt, wat het comfort van de gebruiker verhoogt. De HR-uitvoering is in 5 verschillende niveaus van geluidsdemping beschikbaar (Invisivent AIR Basic/High en Invisivent COMFORT Basic/High/Ultra).


THERMISCH ONDERBROKEN

Geen koude-overdracht van buiten naar binnen.