LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Montagekit

Winkelen per
Kleur
 1. Crystal Clear
  (2)
 2. Wit
  (11)
 3. Zwart
  (8)
 4. Transparant
  (1)
 5. Transparant grijs
  (1)
 6. Grijs
  (3)
 7. Geel
  (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. Illbruck
  (2)
 2. Combifit
  (1)
 3. Proby
  (1)
 4. Soudal
  (3)
 5. Den Braven Zwaluw
  (7)
 6. Griffon
  (6)
 7. Rectavit
  (10)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 89 € 0 t/m € 89

Montagekit kopen

Montagekit, beter bekend als montagelijm, is niet meer weg te denken van de bouwplaats. Werkelijk alles kan tegenwoordig verlijmd worden. Omdat niet elke klus hetzelfde vraagt, heeft Combifit een ruim aanbod montagekitten, van Zwaluw en van ons eigen merk. Al onze producten zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen maar hebben één overeenkomst: het zijn allemaal goede producten van goede kwaliteit. Plinten, koplatten of dorpels verlijmen? De Zwaluw Montagefix-N is hier een zeer geschikt product voor. Op zoek naar een oplosmiddelvrije montagekit? Zwaluw Montagefix-W biedt deze mogelijkheid!

Kwaliteit montagekit

Montagekit is leverbaar in diverse kwaliteiten. Voor het verlijmen van lichtere materialen is een reguliere montagekit uitstekend inzetbaar. Van naamplaten en gipsplaten, tot plinten en isolatiemateriaal. Zwaardere materialen verlijmen? Hiervoor kunt u beter een High Tack gebruiken. Met de Zwaluw High Tack bevestigt u eenvoudig zwaardere bouwmaterialen die zonder lange ondersteuning te bevestigen zijn. Deze High Tack is op basis van een MS Polymeer, waardoor een bijzonder goede hechting tot stand komt. Daardoor is deze kit geschikt voor het monteren van allerlei materialen zoals metaal, steen en hout. Test ook eens de Combifit High Tack of de Illbruck Perfect Tack SP350, welke tevens geschikt zijn voor het verlijmen van voorwerpen op plafonds of verticale oppervlaktes.

Bijzondere verlijming

Kristalhelder verlijmen? Dat kan met een hoogwaardige verlijmingskit van Zwaluw. De Zwaluw Clearfix biedt een glasheldere verlijming voor bijvoorbeeld glazen elementen wat deze kit ideaal maakt voor keukens en badkamers. Clearfix kan voor veel toepassingen gebruikt worden, namelijk als montagekit of constructiekit. Een tegenhanger voor glasheldere verlijming is de Illbruck SP030, die langdurig elastisch verlijmen mogelijk maakt en geurloos en blijvend kristalhelder is. Bovendien heeft deze een snelle doorharding. Deze kit is uit voorraad leverbaar en zeer gunstig geprijsd in onze webshop.

Professioneel advies

Heeft u twijfels voor het gebruik van een montagekit of montagelijm? Neem contact met ons op en wij sturen u naar het voor u gunstigste product tegen de juiste prijskwaliteitsverhouding. Combifit biedt de kracht en kennis op het gebied van montagekitten.

Makkelijk montagekit online bestellen

Bestelt u uw producten vóór 12.00 uur op een werkdag? Dan worden ze de volgende werkdag geleverd op de locatie van uw keuze. Wel zo fijn, want dan kunt u snel aan de slag met uw klus. Wilt u grote hoeveelheden bestellen? Dan kunt u gebruikmaken van aantrekkelijke staffelkortingen. U kunt ons altijd bereiken via 0418 – 638980 en info@combifit.nl.