Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Let op! Helaas zijn niet alle ventilatieroosters op dit moment bestelbaar via onze website.

Bent u benieuwd naar de verschillende Renson roosters in ons assortiment? Bekijk hieronder de brochures per type rooster. 

Brochure Renson Flexair EPC Brochure Renson Junior EPC Brochure Renson Multiair EPC
Brochure Renson THM-90 EPC Brochure Renson FireCatch EPC Brochure Renson Variacoust EPC
Brochure Renson Multicoust EPC    


Heeft u toch nog vragen of wenst u een bestelling te plaatsen?
Wij helpen u graag verder per telefoon +31 418 638 980 of via email [email protected]

GOEDE VENTILATIE IS BELANGRIJK VOOR DE GEZONDHEID
Zaken als koken, douchen of stoken dragen bij aan luchtvervuiling binnenshuis. Wanneer men niet goed ventileert blijven bijvoorbeeld vocht en andere luchtjes in de ruimte hangen die niet goed zijn voor de gezondheid. Slechte ventilatie in woningen en gebouwen kan zorgen voor allerlei lichamelijke klachten. U kunt denken aan allergieën, hoofdpijn, astma en dergelijke. Goede ventilatieroosters in huizen en gebouwen zijn daarom van groot belang voor de gezondheid. Door het plaatsen van ventilatieroosters krijgen bijvoorbeeld schimmels en huisstofmijt, die allergieën kunnen veroorzaken, geen kans zich te ontwikkelen en te verspreiden.

COMBIFIT BIEDT EEN RUIM ASSORTIMENT RENSON VENTILATIEROOSTERS AAN
Dankzij de ventilatieroosters van Renson wordt continu verse lucht toegevoerd en kan vervuilde lucht afgevoerd worden. Combifit biedt een ruim assortiment ventilatieroosters van Renson aan in diverse modellen, maten, materialen en kleuren, passend bij de verschillende wensen en behoeften van uw klanten. In ons assortiment hebben wij onder andere de volgende ventilatieroosters: MultiAir EPC, Junior 150 Design, THM-90, Flexair EPC, Multitop EPC en Firecatch. Op alle Renson producten ontvangt u, bij verantwoord gebruik, een garantie van 10 jaar.

VRAGEN OF ADVIES OVER VENTILATIEROOSTERS?
Komt u er niet helemaal uit, heeft u aanvullende vragen of wilt u advies op maat? Geen probleem, wij zijn op werkdagen van 07.30 uur tot 17.00 uur te bereiken via het volgend telefoonnummer: 0418-638980. Onze medewerkers staan u graag te woord.