Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

illbruck SP925 Flexible Seal Coating

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

SP925 Flexible Seal Coating is een gecertificeerde Luchtdicht Bouwen afdichtingscoating en is zowel verkwast- als verspuitbaar.

Vanaf: € 15,40 excl. BTW
Aantal Prijs per stuk
1x
€ 16,55
24x
€ 16,05
48x
€ 15,75
96x
€ 15,40

Tijdelijk niet beschikbaar

Productnummer:  670124000100

Voordelen

 • Zeer gemakkelijk te verwerken
 • Duurzaam elastisch
 • Toepasbaar op licht vochtige ondergronden
 • Snelle uitharding
 • Vrij van oplosmiddel, isocyanaat, siliconen en ftalaten
 • Verkwast- en verspuitbaar
 • Verkrijgbaar in kleuren: antraciet en wit

Toepassing

SP925 Flexible Seal Coating is een coating die specifiek is ontwikkeld om aansluitingen en oppervlakken lucht- en waterdicht af te werken. De lage viscositeit zorgt voor een prettige en precieze verwerking. Hierdoor zakt de coating niet uit, zelfs niet op verticale oppervlakken.

Door de SP925 met een kwast glad af te strijken, vormt het na uitharding een naadloos en hoog elastisch membraan met een hoge mechanische sterkte.

Gebruikstip

SP925 beschikt over GEV-EMICODE EC1+

Neem tijdens verwerking de algehele arbeidshygiëne in acht. Raadpleeg het etiket op de verpakking en/of het veiligheidsinformatieblad voor aanvullende informatie.

Productnummer: 670124000100
Merk: Illbruck
Kleurgroep: Wit
Type verpakking: Worst

Download alle documenten behorende bij dit product

.PDF SP925 productblad

.PDF Sp925 veiligheidsblad

illbruck SP925 Flexible Seal Coating (Afdichtingscoating) 600 ml

Voorbereiding

 • De oppervlakken dienen schoon, stofvrij, vetvrij, stabiel en handdroog te zijn.
 • Afhankelijk van de ondergrond zijn AT115 Reiniger en AT200 Reiniger voor metaal, aluminium en glas beschikbaar als reiniger.
 • Behandel gepoedercoate oppervlakken met AT160 Hechtvlakreiniger. Vooraf testen wordt aanbevolen.
 • Naden of openingen groter dan 5 mm vooraf opvullen met de FM330 Perfect Elastic Foam Pro (of PR101 PU Rugvulling bij binnenafdichting).
 • Minimaal 24 uur wachten met aanbrengen van coating na het afsnijden van FM330.
 • Voor niet poreuze ondergronden, zoals metalen en PVC, is AT115 Reiniger te gebruiken.
 • Op gepoedercoate ondergronden dient de AT115 Reiniger niet overvloedig gebruikt te worden om vlekvorming te voorkomen. Vooraf testen wordt aanbevolen.

Verwerking

Breng de coating gelijkmatig aan, op het oppervlak en/of direct in de voeg, en strijk deze altijd na met een platte kwast voor een gesloten oppervlak. Eventuele afplaktape hierna direct verwijderen. De coating kan verwerkt worden met een kitspuit, accupistool of met een luchtdrukpistool (ca. 6 bar).

Spouwzijde, op FM330 Perfect Elastic Foam Pro
Strijk de SP925 Flexible Seal Coating uit met een minimale laagdikte van 2 mm en een minimale breedte van 25 mm aan beide zijden van de naad. Hoekankers dienen tevens gecoat te worden om lekkage te voorkomen.

Binnenzijde, op FM330 Perfect Elastic Foam Pro
Strijk de SP925 Flexible Seal Coating uit met een minimale laagdikte van 2 mm en een minimale breedte van 15 mm aan beide zijden van de naad. Op hout mag een minimale breedte van 10 mm aangehouden worden.

Binnenzijde, op PR101 PU Rugvulling
Strijk de SP925 Flexible Seal Coating uit met een minimale laagdikte van 2 mm (in het midden van de rugvulling voldoet 1-2 mm) en een minimale breedte van 15 mm aan beide zijden van de (terugliggende) rugvulling. Op hout mag een minimale breedte van 10 mm aangehouden worden.

1-component elastische luchtdichtingscoating op basis van hybride polymeren. De SP925 is zowel verkwast- als verspuitbaar en is verkrijgbaar in de kleuren: antraciet en wit. 

Materiaal

1-component elastische luchtdichtingscoating op basis van hybride polymeren. De SP925 is zowel verkwast- als verspuitbaar en is verkrijgbaar in de kleuren: antraciet en wit. 

 

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Eerder bezochte producten

illbruck SP925 Flexible Seal Coating

SP925 Flexible Seal Coating is een gecertificeerde Luchtdicht Bouwen afdichtingscoating en is zowel verkwast- als verspuitbaar.

Staffelprijzen vanaf € 15,40