LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Soudal Fix-all Crystal 600 ml Transparant

100% transparante montagekit
Soudal Fix-all Crystal 600 ml Transparant kan gekocht worden in veelvoud van 12.
€ 11,20
Incl. BTW: € 13,55
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Soudal Fix All Crystal is op SMX Polymeer basis en goed te gebruiken bij verlijmen en afdichten.Soudal Door de schimmel werende eigenschappen is het geschikt voor het afdicht van zowel binnen- als buitenhuis. De soudal Fix all Crystal is zeer geschikt voor het verlijmen van plinten ,gips ornamenten, ophangen van badkamer accesoires etc. Ideaal voor het onzichtbaar verlijmen van glas en andere transparante materialen in binnen toepassingen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 175100000036
Merk Soudal

Informatie

Details

Dit is een 100% transparante montagekit. Een groot voordeel is in dit geval dat de Fix All Crystal toe te passen bij verlijming waar de lijmkit zichtbaar blijft. Soudal Fix All Crystal is op SMX Polymeer basis en goed te gebruiken bij verlijmen en afdichten.Soudal Door de schimmel werende eigenschappen is het geschikt voor het afdicht van zowel binnen- als buitenhuis. De soudal Fix all Crystal is zeer geschikt voor het verlijmen van plinten ,gips ornamenten, ophangen van badkamer accesoires etc. Ideaal voor het onzichtbaar verlijmen van glas en andere transparante materialen in binnen toepassingen. Eigenschappen: - Een glasklare formule - Zeer goede verlijming op bijna alle ondergronden - Erg goede mechanische eigenschappen - Makkelijk toe te passen en rap uitspuitbaar zelfs bij lage temperaturen - Ecologisch voordeel: bevat geen isocyanaten, solventen, zuren of halogenen - Overschilderbaar met watergedragen systemen en een aantal andere systemen (voorafgaandetest wordt aanbevolen) - Blijvend elastisch na uitharding - Hard ongeveer 2 mm per 24 uur uit

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen