LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik ArdaBond Maxi

De Bostik ArdaBond Maxi is geschikt voor keramische klein- en grootformaat wandtegels en glas- en porseleinmozaïek op wanden. Daarnaast is het ook geschikt voor niet-verkleuringsgevoelig natuursteen en voor het lijmen van tegels op tegels. De Ardabond kan gebruikt worden voor badkamers en douches.

Bostik

* Verplichte velden

€ 16,10
Incl. BTW: € 19,48
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Gebruiksklaar
  • Hoog standvermogen
  • Voor vochtige ruimten
  • D2TE

Toepassing 

Ardabond Maxi is geschikt voor het verlijmen van onder andere keramische klein-en grootformaat wandtegels.

Verwerking

Ondergrond: De ondergronden dienen droog te zijn, droog te blijven, schoon, stof- en vetvrij te zijn. Verder dient de ondergrond druk-, vorm- en trekvast te zijn en te blijven. Oneffenheden groter dan 3 mm dienen uitgevlakt te worden. Gipsachtige en sterk zuigende ondergronden mogen maximaal 2% vocht bevatten. Deze ondergronden voorstrijken met primer Ardagrip Classic. Ook oude tegelwanden zijn geschikt als ondergrond. Oude tegels reinigen en voorstrijken met Ardagrip Xpress.
Aanbrengen: Ardabond Maxi niet verwerken bij omgevingsen ondergrondtemperatuur beneden +5°C. De lijm aanbrengen met een getande spaan. Binnen 20 minuten de tegel met een schuivende beweging in de lijmrillen drukken. De tanddiepte zodanig kiezen dat elke tegel voor minstens 65% vol in de lijm wordt gezet. Bij het verlijmen op poreuze wanden kan na minimaal 24 uur begonnen worden met afvoegen. Op niet-poreuze ondergronden kan een langere droogtijd noodzakelijk zijn.
Reinigen van het gereedschap: Lijmresten direct verwijderen en gereedschap reinigen met water.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 235937
Merk Caterpillar
Inhoud Per stuk

Informatie

Details

Ardabond Maxi

Ardabond Maxi is een gebruiksklare dispersielijm. De lijm heeft een goede aanvangshechting en een hoog standvermogen. Het verlijmen van grootformaat tegels is hierdoor geen probleem. De lijm is gemakkelijk aan te brengen, waardoor de gebruiker minder kracht hoeft te zetten dus minder fysieke belasting

Eigenschappen

  • Lange open tijd van 20 minuten
  • Elastisch

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog bewaren (15°C). Minstens 12 maanden houdbaar mits ongeopend en koel bewaard.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Klantenbeoordelingen (1)

Snel geleverd - Nog niet getestBeoordeling door Anoniem
Kwaliteit
Spijtig dat de vraag om reviews zo snel na de levering worden verstuurd. Meestal heb ik het produkt dan nog niet kunnen testen (zoals ook nu weer het geval is). De levering werd alleszins snel en naar behoren uitgevoerd dus tot zover zeker geen klachten. (Geplaatst op 16-02-2021)

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data sheet (218.91 KB)