LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Ardacolor Classic

Bostik Ardacolor Classic is een fijne voegmortel met uitstekende verwerkingseigenschappen. Geschikt voor voegen van 1-5 mm.

Bostik

* Verplichte velden

€ 9,49
Incl. BTW: € 11,48
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Geschikt voor wand- en vloertegels.
  • Goede flankhechting en uitstekende verwerkbaarheid.
  • Glad uiterlijk

Toepassing

Ardacolor Classic is geschikt voor het maken van mooie voegen bij wand- en vloertegels voor binnen- en buitentoepassingen. Ook voor voegwerkzaamheden in sanitaire ruimten en natte cellen in woningbouw. Ardacolor Classic is breed inzetbaar en ook te gebruiken bij krasgevoelige tegels. Door de goede flankhechting en uitstekende verwerkbaarheid is Ardacolor Classic geschikt voor het voegen van keramische tegels, grès- en porcellanato grès tegels.

Verwerking

De ondergrond dient bij voorkeur schoon, droog stof- en vetvrij te zijn, de voegen eventueel uitkrabben. De Ardacolor Classic 5 kg bij ca. 1,3 liter water, in een schone emmer, al mengend toevoegen. De voegmortel diep genoeg in de voeg aanbrengen. Niet toepassen beneden +5°C.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 235931
Merk Caterpillar
Inhoud Per stuk

Informatie

Details

Ardacolor Classic

Bostik Ardacolor Classic is een fijne voegmortel met uitstekende verwerkingseigenschappen. Goede flankhechting en ook te gebruiken bij krasgevoelige tegels. Geschikt voor voegen van 1-5 mm. Verbruik: 0,4-1,0 kg/m2, afhankelijk van de voegbreedte en diepte. De verbeterde CG2-formulatie biedt de voeg een hogere waterafstotendheid en een betere slijtvastheid. Hierdoor ook prima geschikt om te gebruiken bij zowel wand- als vloertegels.

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog. Gedurende 12 maanden houdbaar ( in originele verpakking).

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technische datasheet (153.33 KB)