LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Ardacolor Maxi

De Bostik Ardacolor Maxi is een hydraulisch uithardende voegmortel voor het voegen van keramische bekledingen.

Bostik

* Verplichte velden

€ 8,35
Incl. BTW: € 10,10
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Makkelijk te verwerken
  • Voor binnen en buiten
  • Watervast en vorstbestendig

Toepassing

Ardacolor Maxi is geschikt voor het voegen van keramische wand- en vloerbekledingen, ook porcellanato grès, cotto, mozaïek, splijttegels, glasmozaïek, klinkers, steenstrippen, betonsteen en niet verkleuringsgevoelige natuursteensoorten* binnen en buiten. Ook geschikt op ondergronden met vloerverwarming. Gebruik in sterk belaste natte ruimtes Ardacolor Flex. Bij hoge chemische en mechanische belasting Ardaflex Xtrem.
* vooraf testen om vlekvorming te voorkomen.

Verwerking

Ondergrond: Voor het begin van de werkzaamheden de voegen eventueel uitkrabben en de ondergrond reinigen. De voegflanken moeten schoon zijn en vrij zijn van lijm/ mortelresten. Tevens moeten de voegen voldoende diep zijn. Het is belangrijk dat de ondergrond gelijkmatig droog is. Verschillen in vochtige plaatsen in de ondergrond kan vlekvorming of kleurverschil in het voegmateriaal veroorzaken.

Mengen:  In een schone aanmaakemmer schoon en koud water gieten. Ca. 5,2 liter water bij 25 kg Ardacolor Maxi. Ca. 1,0 liter water bij 5 kg Ardacolor Maxi. Daarna Ardacolor Maxi al mengend toevoegen tot een klontvrij, homogene massa ontstaat.

Aanbrengen: Het vers aangemaakte voegmateriaal kan nu met een voegspaan, rubberspatel of vloerwisser voegvullend, dus diep genoeg in de voeg worden aangebracht. Na het dof worden van de voegmortel kan men beginnen met het reinigen van het tegelwerk

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 235941
Merk Caterpillar
Inhoud Per stuk

Informatie

Details

Ardacolor Maxi

Hydraulisch uithardende voegmortel voor het voegen van keramische bekledingen. Ardacolor Maxi biedt een hoge, zekere flankenhechting, zelfs bij porcellanato grès, hardt scheurvrij uit en is chromaatarm. Ardacolor Maxi is smeuïg en makkelijk te verwerken, vorstbestendig en waterdampdiffusieopen. Geschikt voor voegen van 2 - 20 mm.

Eigenschappen

  • Voor voegbreedten van 2 tot 20 mm.
  • Voor wand en vloer.
  • Zekere hechting aan de voegflanken.

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog. Gedruende 12 maanden houdbaar ( in originele verpakking).

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data Sheet (605.84 KB)