LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik H780 Supergrip - Invisible - 290ml

Bostik H780 Supergrip - Invisible - 290ml
€ 9,45
Incl. BTW: € 11,43
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is maandag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Bostik H780 SUPERGRIP INVISIBLE is speciaal ontwikkeld als universele krachtige universele constructielijm. Bostik H780 SUPERGRIP INVISIBLE is door zijn speciale formule ook geschikt voor ruimtes waar het in contact kan komen met voedsel / waar voedsel wordt verwerkt / opgeslagen. Bostik raadt aan het product te gebruiken voor gebruik binnenshuis, omdat het kan verkleuren.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300001024
Merk Bostik

Informatie

Details

Glasheldere, blijvend transparante lijm voor elastische verlijmingen van verschillende materialen binnenshuis. Bostik H780 Supergrip Invisible is door zijn speciale formule ook geschikt voor ruimtes waar het in contact kan komen met voedsel of waar voedsel wordt verwerkt of opgeslagen. Niet geschikt voor beglazing en verlijming/bevestiging van kunst- en natuursteen. Eigenschappen -Universele kristalheldere lijm -Vrij van isocyanaten en oplosmiddelen -Krimpt niet -Hardt uit zonder blaasvorming -Hecht perfect zonder primer op de meeste oppervlakken -Neutraal uithardend -Vrijwel geurloos -Niet corrosief voor metalen -Hoge mechanische weerstandssterkte en E-modulus

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen