LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Maxi Sealant Gun - Bostik Blauw

Een open handpistool voor kokers voor middelzware toepassingen. Met regelaar voor twee verschillende drukinstellingen. De eerste positie houdt de druk op de plunjer constant, wat resulteert in een mooi vloeiende, constante afgifte. Met de tweede positie is het makkelijker het werk even te onderbreken.
€ 23,10
Incl. BTW: € 27,95
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is donderdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Bostik Maxi Sealant Gun is een universeel kitpistool, dat geschikt is voor kokers tot 300 ml. De houder van het pistool zorgt ervoor dat de cartridge op zijn plaats wordt gehouden en is tegelijkertijd draaibaar zodat het pistool de juiste hoek heeft ten opzichte van het oppervlak. Geoptimaliseerd om te werken met verschillende soorten lijmen en kitten met lichte druk. Bostik Maxi Kitpistool heeft een anti-druppelfunctie - de lijm- of voegstroom stopt direct als je de hendel loslaat. De antidruppelfunctie verhoogt de precisie en vermindert het morsen van producten. Een open handpistool voor kokers voor middelzware toepassingen. Met regelaar voor twee verschillende drukinstellingen. De eerste positie houdt de druk op de plunjer constant, wat resulteert in een mooi vloeiende, constante afgifte. Met de tweede positie is het makkelijker het werk even te onderbreken.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300001025
Merk Bostik

Informatie

Details

Bostik Maxi Sealant Gun is een universeel kitpistool, dat geschikt is voor kokers tot 300 ml. De houder van het pistool zorgt ervoor dat de cartridge op zijn plaats wordt gehouden en is tegelijkertijd draaibaar zodat het pistool de juiste hoek heeft ten opzichte van het oppervlak. Geoptimaliseerd om te werken met verschillende soorten lijmen en kitten met lichte druk. Bostik Maxi Kitpistool heeft een anti-druppelfunctie - de lijm- of voegstroom stopt direct als je de hendel loslaat. De antidruppelfunctie verhoogt de precisie en vermindert het morsen van producten.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen