LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Prochemko Universol Ontvetter per doos

Prochemko Universol is geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden, voordat wordt geschilderd. Prochemko Universol Ontvetter 1 ltr (doos a 6 stuks) Prochemko Universol Ontvetter 5 ltr (doos a 4 stuks)

* Verplichte velden

€ 37,70
Incl. BTW: € 45,62
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is vrijdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden, voordat wordt geschilderd. Nawassen is niet nodig dus je kan meteen met je schilderklus van start! Ook heb je geen last van nare ammoniakgeuren.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 220
Merk Universol

Informatie

Details

Prochemko Universol wordt gebruikt als allesreiniger in fabrieken, schoonmaakbedrijven, grootkeukens maar ook bij de professionele schildersbedrijven. Het kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. Prochemko Universol is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het schilderen met zowel oplosmiddelhoudende verf als watergedragen. Universol, de vervanger voor ammonia, is een biologisch afbreekbare superontvetter. Door zijn samenstelling van speciale oppervlakte actieve stoffen is Universol bijzonder veilig voor de huid. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt Universol reeds meer dan 17 jaar ingezet als verfreiniger. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt Universol ingezet als verfreiniger. Eigenschappen: - Niet schuimend tijdens aanmaken - Niet nawassen - Geurloos - Biologisch afbreekbaar - Verdunnen 1:100 - Als beste getest - anti statisch na droging, dus stofvrij schilderwerk! De 1 L verpakking wordt geleverd in een doos met 6 stuks. De 5 L verpakking wordt geleverd in een doos met 4 stuks.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen