LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Sika Sikaflex Tank N 600 ml

Sika Sikaflex Tank N is een elastisch vochtuithardende 1-Component polyurethaan voeg- afdichtingskit.

Sika
Sika Sikaflex Tank N 600 ml kan gekocht worden in veelvoud van 20.

* Verplichte velden

Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 10,95
Per stuk
€ 13,25
(incl. BTW)
€ 10,95
-
+

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Hoge chemische bestendigheid.
  • Hoge mechanische bestendigheid.
  • Duurzame toelaatbare vervorming van 25%.
  • Zeer goed verwerkseigenschappen.

Toepassing 

Sikaflex Tank N is ontworpen voor gebruik in omgevingen welke gebruikt worden voor de opslag, afvullen en overslag van watervervuilende vloeistoffen zoals: vloervoegen van benzinestations, voegen in overslagwerkplaatsen, opslagtanks en calamiteiten bakken, vloer- en aansluitvoegen in o.a. parkeergarages.

Verwerking

Aanbrengtemperatuur tussen de +5°C tot +40°C. De ondergrond moet schoon, droog, gezond en homogeen, vrij zijn van olie, vet, stof en losse of brokkelige
delen. Cementhuid dient te worden verwijderd. Niet poreuze ondergronden dienen opgeruwd te worden met een fijne schuurpad om de hechting te verbeteren.
Het Sikaflex Tank N voegsysteem is goedgekeurd voor gebruik op ongecoate, vloeistofdichte prefab betonnen elementen voorzien van een nationale goedkeuring voor het gebruik in opslag-, afvul-, en overslagfaciliteiten voor watervervuilende vloeistoffen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 08003
Merk Sika
Inhoud 600 ml

Informatie

Details

Sika Sikaflex Tank N

Sika Sikaflex Tank N is een elastisch vochtuithardende 1-Component polyurethaan voeg- afdichtingskit. Voor voegen die blootgesteld zijn aan chemicaliën. Speciaal ontworpen en bestand tegen watervervuilende vloeistoffen. Zoals benzine, diesel en moterolie. Geschikt voor vloer- en aansluitvoegen in benzinestations en opslagtanks.

Opslag en Stabiliteit

Sikaflex Tank N heeft een houdbaarheid van 12 maanden vanaf de productiedatum indien opgeslagen in onbeschadigde, originele gesloten verpakking in droge omstandigheden, beschermd tegen direct zonlicht en bij temperaturen tussen +5°C en +25°C.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Productblad (420.78 KB)